Photobooth

Solicită-l la evenimentul tău

Nume (obligatoriu)

Adresa Email (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Subiect (obligatoriu)

Mesajul tau

colaj photobooth

Photobooth, instrument pentru fotografie instant sau cabina cu zambete. Poti sa ii spui cum vrei, rezultatul este mereu acelasi: o amintire colorata si amuzanta.
Cu un succes din ce in ce mai mare, in intreaga lume, ideea de photobooth a prins contur ori de cate ori a fost adusa in discutie distractia: evenimente corporate, petreceri tematice, nunti, botezuri, zile de nastere, concerte, etc. Practic, acolo unde sunt mai multi oameni dornici de distractie, isi gaseste locul si o cabina foto.

Ce este de fapt un photobooth?

Conceptul este simplu si, oricat ar fi de greu de crezut, are peste 100 de ani. Un photobooth este o cutie in care poti intra pentru a obtine un instantaneu foto, tiparit in doar cateva secunde pe hartie.

De la cutiile foto prezente in parcurile de distractie americane, pana la Cabina cu zambete, prezenta la cele mai frumoase evenimente din Romania, s-a facut un pas destul de mare, ce a adus culoare, tehnologie din ce in ce mai moderna si o multime de idei inovatoare.

Astazi, un Photobooth este un spatiu de distractie in care poti sa fii alaturi de prieteni si sa iti lasi imaginatia sa se joace.

Mic istoric al Photobooth-ului

Daca tot am amintit de cei peste 100 de ani trecuti peste conceptul de Photobooth, nu strica o calatorie prin timp. Prima masina destinata fotografiei instant a aparut in 1889, la targul mondial din Paris. Era o masinarie interesanta care transfera o fotografie pe o piesa de metal, in aproximativ 5 minute. 7 ani mai tarziu, in Germania a aparut prima masina de fotografie automata, urmand ca peste aproape 30 de ani, in 1925, Anatol Josepho sa inventeze primul PhotoBooth asemanator cu cel  contemporan. Conturat intr-o cabina atractiva, Photobooth-ul lui Josepho, denumit Photomaton, a atras mii de clienti. Pentru doar 25 de centi puteai sa primesti 8 poze, tiparite in aproximativ 8 minute.

Inventia i-a adus lui Anatol Josepho 1 milion de dolari si a ajuns sa fie raspandita rapid peste tot prin lume.

photobooth picture 2

Cabina cu zambete, PhotoBooth perfect pentru evenimentul tau

Este atractiv sa iti faci poze care vor ramane dovezi incontestabile ale momentelor de nebunie alaturi de prieteni. Este si mai atractiv sa le faci intr-un mod profesionist. Cabina cu zambete este un Photobooth care iti aduce o multime de avantaje:

Iti permite sa te bucuri de tehnologie moderna. De la aparatul foto performant, pana la imprimanta rapida, totul este modern. Pozele pe care le faci in Cabina cu Zambete sunt tiparite si postate in acelasi timp pe retelele de socializare.
Este mobila. Cabina cu zambete vine acolo unde este nevoie de ea.
Este incapatoare. Poti sa iti faci poze alaturi de toti prietenii! Sau aproape toti! Sau poti sa iti faci poze de unul singur! Distractie sa fie!
Vine alaturi de o multime de accesorii colorate si amuzante.

 

Contactează-ne!