Oglinda cu Zâmbete – Mirror Booth

oglinda cu zambete

Distracția de la evenimentul tău capătă o altă dimensiune cu Oglinda cu Zâmbete - Mirror Booth!

În ultimii ani o modă nouă și-a făcut apariția la evenimente, fie că e vorba de nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate. Această modă este cunoscută și sub numele de photobooth. Ca și orice altă tehnologie și photoboothurile au evoluat îndreptându-se spre o altă dimensiune și anume, mirror booth.

Azi îți povestim despre cea mai nouă achiziție a noastră, Oglinda cu Zâmbete.

oglinda cu zambete

Ce este Oglinda cu Zâmbete? Hai să îți spunem

Magic Mirror este cel mai nou dispozitiv de fotografiere interactivă, care oferă oaspeților tăi o experiență de neuitat când vine vorba de fotografii. Oglinda, care are dimensiuni full body length, are un design special, care le oferă celor din fața ei posibilitatea de a avea o experiență completă. Interfața prietenoasă a oglinzii îi face pe oaspeți să se destindă, comunicând cu ei prin intermediul unui ecran tactil, care are însă și comenzi vocale personalizate în diferite limbi, în funcție de preferințele fiecăruia.

Un avantaj pe care îl are Oglinda cu Zâmbete este modul de prezentare și lucru, total personalizabil, începând de la gama largă de cadre pe care o poți alege pentru fotografiile imprimate - desigur,  poți să alegi un cadru prestabilit, sau să ne spui cum arată cadrul perfect pentru tine, iar noi ne vom ocupa să îl transformăm în realitate. Chiar îți indicăm să vii cu sugestii, pentru a putea crea o interfață care să caracterizeze cât mai bine evenimentul tău.

Ghidarea personalizată a invitaților tăi este încă o caracteristică nouă cu care vine mirror boothul nostru. Atunci când oaspeții se așează în fața oglinzii, aceștia primesc indicii vocale despre ce trebuie să facă: să se pregătească în poziția de pozat, să zâmbească sau să își aleagă un alt set de accesorii.

Și pentru că am ajuns la capitolul accesorii, trebuie să știi că poți să alegi dintr-o multitudine de opțiuni: de la pălării, ochelari supradimensionați, măști sau poți veni tu cu sugestii, iar noi vom încerca din răsputeri să le aducem la evenimentul tău.

oglinda cu zambete

Caracteristici speciale ale Oglinzii cu Zâmbete

Pe lângă accesoriile care însoțesc orice photobooth, Oglinda cu Zâmbete vine cu o caracteristică în plus: animațiile interactive. Acestea sunt grafici luminoase și pline de culoare care îi implică și pe invitați în acțiune. Pe lângă partea grafică, animațiile includ și înregistrări vocale în diferite limbi, înregistrate într-un mediu profesional, pentru ca experiența să fie una autentică. Bine-nțeles, și animațiile sunt personalizate în funcție de eveniment. Fie că alegi un template pe care îl avem deja, sau ai o idee specială, noi suntem aici să te sfătuim.

Să nu crezi că am uitat de cei mici. Nu, nicidecum! Dacă e ziua micuțului tău sau ai un eveniment cu și pentru copii, noi îți venim în ajutor cu animații special create pentru cei mici. Ce putem să îți promitem este că aceștia vor fi fermecați de animațiile cu care vor putea interacționa în timp ce fac poze.

După cum îți spuneam și în rândurile de mai sus, animațiile sunt personalizabile. Soft-ul nostru de ultimă generație îți permite să îți încarci propria animație, fie că este vorba de una interactivă sau de imagini statice personalizate.

Astfel, evenimentul tău, fie că e nuntă, botez sau corporate, va avea propriul brand care va rămâne întipărit în mintea invitaților sau a colegilor.

Pe lângă animații și accesorii, ecranul în sine oferă o experiență deosebită invitaților, aceștia având posibilitatea de a selecta dintr-o serie de template-uri pe cel care le face cu ochiul. Pe lângă că această caracteristică este foarte ușor de implementat, le oferă invitaților posibilitatea de a face parte din povestea evenimentului tău, putând să îți customizeze experiența printr-o singură atingere de ecran.

Iar pentru că ne place să te surprindem și mai tare, mai venim cu încă o particularitate: opțiunea de a personaliza poza cu un mesaj propriu sau chiar cu semnătura. Aceasta se numește Signing and Stamping. Astfel, invitații tăi vor putea desena sau scrie orice le trece prin cap pe oglindă, iar mesajul va fi imprimat pe fotografia care le va rămâne de amintire.

Toate aceste caracteristici fac din Oglinda cu Zâmbete un accesoriu pe care nu vrei să îl ratezi la evenimentul tău, fie că e vorba de nuntă, botez, o petrecere pentru copii sau chiar și corporate sau teambuilding.

Cu siguranță vrei să îți vezi invitații zâmbind, așa că nu mai aștepta și sună-ne sau scrie-ne un email să povestim mai multe despre cum putem să le oferim oaspeților tăi o experiență autentică!

Contactează-ne!