Hashtag printer – ultima tehnologie de printare a fotografiilor la evenimentul tău!

HashTag Printer

În ultimul timp tehnologia de tip photo booth a evoluat din ce în ce mai mult, de la photo boothurile clasice, la oglinzile magice, iar acum la Hashtag Printer.

Odată cu rețelele sociale, puterea vizualului a crescut tot mai mult, dezvoltându-se noi aplicații pentru fotografii, poate cea mai cunoscută fiind Instagram. Pe lângă filtrele bine-cunoscute, Instagram mai este cunoscut și pentru folosirea hashtagurilor, care au devenit un trademark al rețelei.

Hashtagurile sunt folosite atât pentru a descrie imaginile și locurile în care au fost făcute pozele, cât și pentru branding: mai nou, fiecare companie sau eveniment are un hashtag personalizat, pe care îl folosesc oaspeții unui eveniment pentru a descrie prin intermediul pozelor atmosfera și momentele trăite.

Cum funcționează Hashtag printerul?

Fie că ai un eveniment organizat pentru compania la care lucrezi sau un eveniment de familie, trendurile actuale spun că e musai să ai un hashtag personalizat: atât pentru a încuraja oaspeții să facă parte din povestea ta folosindu-l când postează poze pe Instagram, cât și pentru a-ți întări brandul și imaginea în mediul online.

Așadar, noi venim în întâmpinarea ta cu cea mai nouă tehnologie de printare a fotografiilor de la evenimentul tău, care este direct legată de pozele pe care invitații le postează pe Instagram.

Mecanismul este unul foarte simplu: tu creezi un hashtag al evenimentului, încurajezi invitații să îl folosească, iar la finalul evenimentului vor pleca acasă chiar cu poza lor printată.

Tuturora ne place să păstrăm amintiri, fie că o facem online sau offline. Iar mai nou moda fotografiilor printate a revenit.

Noi te încurajăm să le oferi invitaților un cadou special de la evenimentul tău, pe care cu siguranță îl vor ține minte mult timp de acum încolo.

Hashtag printer este instrumentul prin care îi faci pe invitații tăi parte din povestea evenimentului și din povestea ta, făcându-i să se simtă importanți pentru tine, așa cum sunt în realitate.

Ca produs complementar la Cabina cu Zâmbete și Oglinda cu Zâmbete, Hashtag Printerul este un must have al evenimentului tău!

Fie că lucrezi la un brand românesc și nu numai și ai nevoie de o expunere mai mare în cadrul unui eveniment (organizat de tine sau la care vrei să participi cu activări complexe) sau organizezi un eveniment de familie de la care invitații vor pleca acasă cu pozele făcute de ei printate pe loc, contactează-ne din timp, iar noi vom fi acolo pentru tine!

Iar dacă nu ești din Cluj, nu e nicio problemă: sună-ne sau scrie-ne, iar noi venim cu drag în orașul tău! Distanța nu e o problemă pentru noi, atâta timp cât putem să-ți transformăm evenimentul din unul wow într-unul extraordinar!

Contactează-ne!